Actueel

/Actueel
Actueel 2020-03-18T19:55:28+00:00

Ingaande het nieuwe cursusjaar 2020/2021 verzorg ik op de volksuniversiteit Hengelo (in het pand van het ROC-Twente) de basiscursus astrologie deel 1 en de vervolgcursus deel 2. Deze cursussen duren per deel elk 10 avonden van 19.30 u tot 21.30 uur en worden op de dinsdag gegeven. Voor meer informatie verwijs ik naar de website: www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Volksuniversiteit Hengelo e.o.
Gieterij 200 | 7553 VZ Hengelo
T 074 – 852 5525

Een andere cursus betreft de bespreking van het boek: Evolutionaire astrologie , de reis van de ziel door verschillende bewustzijnsfasen

Auteur: Raymond A. Merriman (Amerikaans psycholoog, astroloog)

Evolutionaire astrologie omvat zowel esoterische astrologie als ook kosmische- , spirituele- en karmische astrologie omdat het gaat over een evoluerende ziel die steeds verandert.

Dit boek is bedoeld voor mensen die inzicht zoeken in zichzelf, in hun denken en handelen. De kennis van het Zelf is het begin van een zoektocht naar vrijheid en bevrijding (mogelijk van emotioneel en/of mentaal lijden). Veel mensen hebben te maken met verantwoordelijkheden en verplichtingen en worstelen met de vraag of deze overwonnen moeten worden, geaccepteerd of dat ze misschien dienen als doel naar zelfkennis. We gaan ons tijdens deze cursus bezig houden met de studie van de horoscoop vanuit het standpunt van de ziel. Kennis van het Zelf vindt plaats na bewustwording van jezelf, van je denken, handelen. De horoscoop van de cursist dient als uitgangspunt van deze reis van de ziel. Enige kennis van astrologie is wel vereist.

Deze cursus wordt gegeven voor maximaal 4 personen en duurt 5 avonden. De cursus wordt in het najaar als ook in het voorjaar gegeven. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

Contactgegevens

Coachingsbureau Plevier
Theo Plevier

Stobbengoor 58
7614 LL Mariaparochie

Tel. 06 387 378 55
Email. tplevier.tp@gmail.com

Contact opnemen

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?
Dan kunt u contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Contact opnemen