Actueel

/Actueel
Actueel 2023-10-30T15:41:38+00:00

Elk cursusjaar verzorg ik op de volksuniversiteit Hengelo (in het pand van het ROC-Twente) de basiscursus astrologie.  Deze cursus bestaat uit 2 delen van  elk 10 avonden van 19.30 u tot 21.30 uur en vindt in het najaar plaats (deel 1) en in het voorjaar. (deel 2 , ook weer 10 avonden). Voor meer informatie verwijs ik naar de website: www.volksuniversiteit-hengelo.nl;

Volksuniversiteit Hengelo e.o.
Gieterij 200 | 7553 VZ Hengelo
T 074 – 852 5525

In een andere cursus (deel 3)  die ik in principe aan huis geef, behandelen we de spirituele kant van de astrologie. Indien er voldoende deelname is (minimaal 5 aanmeldingen) dan wordt deze cursus in het najaar ook op het ROC gegeven.  We bespreken de spirituele dimensie van de tekens van de dierenriem, de z.g. zwarte lichten (Zwarte Maan, Zwarte Zon), de Maansknopen en de planeet Pluto die de evolutie van de ziel weergeeft.

Ook bespreken we het boek: Evolutionaire astrologie, de reis van de ziel door verschillende bewustzijnsfasen geschreven door Raymond A. Merriman (Amerikaans psycholoog, astroloog)

Evolutionaire astrologie omvat zowel esoterische astrologie als ook kosmische- , spirituele- en karmische astrologie omdat het gaat over een evoluerende ziel die steeds verandert.

Dit boek is bedoeld voor mensen die inzicht zoeken in zichzelf, in hun denken en handelen. De kennis van het Zelf is het begin van een zoektocht naar vrijheid en bevrijding. Veel mensen hebben te maken met verantwoordelijkheden en verplichtingen en worstelen met de vraag of deze overwonnen moeten worden, geaccepteerd of dat ze misschien dienen als doel naar zelfkennis. We gaan ons tijdens deze cursus bezig houden met de studie van de horoscoop vanuit het standpunt van de ziel. Kennis van het Zelf vindt plaats na bewustwording van jezelf, van je denken, handelen. De horoscoop van de cursist dient als uitgangspunt van deze reis van de ziel. Enige kennis van astrologie is wel vereist.

De cursus van dit deel 3 duurt 7 avonden. (19.30 – 21.15 u)   Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

Contactgegevens

Coachingsbureau Plevier
Theo Plevier

Stobbengoor 58
7614 LL Mariaparochie

Tel. 06 387 378 55
Email. tplevier.tp@gmail.com

Contact opnemen

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?
Dan kunt u contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Contact opnemen