Volwassenen

/Volwassenen
Volwassenen 2017-09-21T16:50:09+00:00

Voor wie?

Wanneer je in je leven ergens in vastloopt of conflicten hebt, kan het prettig zijn als iemand je begeleidt of met je meekijkt en je handvatten geeft in het proces naar bewustwording, zingeving en verandering. Over je grenzen gaan heeft gevolgen: stress, slapeloosheid, burn-out, depressie etc.
Wanneer ons bewustzijn niet optimaal is, is ons denken voelen, spreken en handelen ook niet optimaal. Coaching kan dan een middel zijn om inzicht te krijgen in de bestaande situatie om vervolgens weer in mogelijkheden en oplossingen te denken.

Bewustwordingsproces

Wanneer je zicht krijgt in je manier van handelen, in je emoties en je gedachten, je hiervan bewust wordt kun je zicht krijgen op wat de oorzaak is van je angst en verdriet. Hierdoor zal je je niet langer slachtoffer voelen van de omstandigheden maar worden mogelijkheden zichtbaar die bijdragen aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit helpt je om evenwichtiger in het leven te staan. Mijn werkwijze is erop gericht om mensen inzicht te geven in hun situatie, te leren om helpende gedachten te gebruiken en de regie van hun leven weer in eigen handen te laten nemen.

Contactgegevens

Coachingsbureau Plevier
Theo Plevier

Stobbengoor 58
7614 LL Mariaparochie

Tel. 06 387 378 55
Email. tplevier.tp@gmail.com

Contact opnemen

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?
Dan kunt u contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Contact opnemen