Astrologisch profiel

/Astrologisch profiel
Astrologisch profiel 2017-09-20T09:21:40+00:00

Over astrologie

U kent ze wel, de astrologische rubriekjes in dag- en weekbladen. Deze beschrijvingen blijken niet of nauwelijks te maken hebben met de werkelijke astrologie. Men gaat hierbij enkel en alleen uit van iemands zonneteken. Hierdoor wordt een zeer algemeen en vertekend beeld weergegeven. Naast het zonneteken spelen echter ook planeten en hemellichamen een belangrijke rol in de beschrijving van iemands horoscoop

Wat is een astrologisch profiel?
Op basis van je geboortetijd, – plaats en -datum ontstaat er een symbolische tekening in de vorm van een horoscoop waarin de posities van de hemellichamen en andere planeten staan. Het woord horoscoop is afgeleid uit het Grieks, hora is uur en scopie is kijken. De astroloog is in staat om deze symbolen in hun onderlinge samenhang te analyseren en uit te leggen.
Hieruit wordt een astrologisch profiel opgemaakt dat inzicht geeft in de horoscoop:

  • over wat je mogelijkheden (talenten en kwaliteiten) zijn maar ook je valkuilen en eventuele blokkades
  • over relaties, vriendschap, partner, zakelijk of werk gerelateerd
  • voor passende studie, opleiding of werk….

Basis- en vervolgcursus
Mocht u meer willen weten over astrologie en hoe een horoscoop wordt samengesteld dan kunt u bij mij een basis- en eventueel ook een vervolgcursus astrologie volgen. Tijdens de cursus staat je eigen horoscoop centraal. Beide cursussen bestaan uit twee blokken van elk 10 lessen die wekelijks worden gegeven. Er wordt elk jaar begin oktober gestart met de eerste 10 lessen waarna de 2e reeks van 10 lessen begin februari volgt.

Er wordt in principe ingeschreven voor een blok van 10 lessen. Daarna is er altijd de mogelijkheid om door te gaan en zo de beginnerscursus geheel af te ronden. Bovendien kan daarna ingeschreven worden op aparte blokken, zoals een over relatie astrologie, spirituele astrologie en kinderhoroscopen. De lessen worden bij mij thuis gegeven, soms overdag, soms ’s avonds – afhankelijk van de wens en mogelijkheden van de cursisten.

Astrologische consulten
U kunt door mij een analyse laten maken van het karakter (aanleg) van uzelf of anderen (mits in dit laatste geval met toestemming). Ik maak ook kinderhoroscopen , relatie analyses en een beroepsanalyse.

Workshops/lezingen
Voor groepen of verenigingen bestaat er de mogelijkheid om 1 of 2 avonden te verzorgen over astrologie in de vorm van een workshop of lezing. Afhankelijk van het aantal personen wordt in overleg een aanbod verzorgd.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen voor een oriënterend gesprek. Tarieven op aanvraag

Contactgegevens

Coachingsbureau Plevier
Theo Plevier

Stobbengoor 58
7614 LL Mariaparochie

Tel. 06 387 378 55
Email. tplevier.tp@gmail.com

Contact opnemen

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?
Dan kunt u contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Contact opnemen